Da se čuje i glas negovatelja...

Od negovatelja i negovateljica u kućnoj nezi, uvek se mnogo traži i puno očekuje. Treba da budu uvek orni za posao, brzi, spretni, stručni, strpljivi, i sve to treba da rade po što povoljnijim cenama...

 

Već u zavisnosti od situacije do situacije, različita su iskustva negovatelja i negovateljica, što se tiče njihovog opšteg utiska o njihovom radu ili kada se uzme u obzir neki angažman na kom su radili.

 

Iskustva su raznovrsna i idu od veoma lepih i prijatnih, preko manje prijatnih i problematičnih, pa sve do veoma frustrirajućih i mučnih.

 

Mada ima puno primera gde smo telefonski čuli pohvale i lepe stvari o korisnicima kućne nege, retko nam neko napiše pismo sa lepim sadržajem na tu temu. Nekako češće, u pisanoj formi, do nas dolaze neke negativne informacije i utisci negovatelja i negovateljica, koji su se odvažili da napišu šta ih tišti ili šta im se desilo ili dešava.

 

U tom smislu, da se javno čuje i ta strana priče, a sve u cilju boljeg tretmana negovatelja od strane korisnika kućne nege, objavićemo ovde poneko pismo koje nam stigne od negovatelja.

IPAK, NARAVNO IMA I PUNO LEPIH UTISAKA NEGOVATELJA:

Podelite sa nama svoja iskustva iz negovateljske prakse - popunite ovaj formular:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.